Wie ben ik

Fotografie is al heel lang mijn passie. Ik ben begonnen met een donkere kamer. Het beeld zien opkomen in de ontwikkelaar was een niet te vergeten ervaring. In het begin deed ik alles in zwart-wit en later ook in kleur. Om me te verdiepen in de fotografie werd ik lid van fotoclub Iris in Woerden. Daarnaast veel cursussen gevolgd om me verder te bekwamen. Rond 2000 begon het digitale tijdperk in mijn fotografie. Inmiddels doe ik alles digitaal met een Nikon D800 met Nikon lenzen en een Fujifilm X-E2. Printen doe ik met de Epson SC-P700, een fraaie A3 printer. En dit alles leidde tot het geven van cursussen bij de Volksuniversiteit Het Groene Hart (tot 2019) en cursussen Photoshop Elements en Lightroom bij fotoclubs in de provincie Utrecht. Ook fotografeer ik in opdracht voor bedrijven. Dit is voornamelijk het fotograferen van zowel projecten tijdens de bouw als na oplevering. Geniet van de beelden op deze website zoals ik geniet van de fotografie.

Ik bewaar geen gegevens van bezoekers van mijn website. Indien iemand via het contact-formulier een vraag stelt, beantwoord ik die zo snel mogelijk. Daarna verwijder ik deze emails.

error: Content is protected !!